Restaurant Null Null: – Mer «kokketering» enn kokkelering

Del

Restaurant Null Null: – Mer «kokketering» enn kokkelering

Kapers & Kippers dro på pastarestaurant, og ble frarøvet pastaens viktigste taktile nytelse: den harde kjernen av ubesudlet stivelse som ikke er forringet av kokende vann – pasta som er kokt «al dente».

Del

Tekst Kapers & Kippers

14.11.2022
Spaghettini med røkt smør og rått kamskjell fra Frøya, eller matrettenes svar på Monty Pythons Mr. Creosote-sketsj. Minuspoeng for skitten gaffel.

Finnes det en matrett som er like forførende i all sin enkelhet som pasta? Kippers og Kapers var fylt av en pussig blanding av høye og lave forventninger da de sjekket inn på «konsepthotellet» Att Reviers nye restaurant Null Null: høye fordi de hadde sett bilder av Null Nulls lekre mat på sosiale medier, lave fordi … hvor vanskelig er det å lage god pasta?

Null Null, et ordspill på den finmalte meltypen tipo 00 som brukes til å lage pasta, er en nær sagt rendyrket pastarestaurant, og formodentlig også et forsøk på å fylle det spaghettiformede hullet i hovedstaden.

Bli Tidens ånd-abonnent

Tidens ånd er en kulturavis for deg som er opptatt av hvordan kulturen er, bør være og ikke være. Akkurat slik som oss.