Personvern

Del

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

Titusentegn AS er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen.

Titusentegn AS driver nettsidene tidensand.no og undersiden minside.tidensand.no hvor du kan administrere ditt abonnement.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

Hvilke opplysninger vi har om deg

Opplysninger som gis av deg. Når du bruker våre tjenester, som registering, kjøp av abonnement, påmelding til vårt nyhetsbrev, påmelding til kurs og arrangementer, og lignende, gir du oss typisk følgende opplysninger:

Kontaktinformasjon, som navn, adresse, epostadresse, mobil- og telefonnummer.

Betalingsinformasjon, som fakturaadresse, firma, og lignende.

Kommunikasjon, som når du har en dialog med oss.

Opplysninger som samles inn om deg. Ved at du bruker våre tjenester, samler vi typisk inn følgende opplysninger:

Medlems- og kundeinformasjon, dvs. informasjon om hva du heter og bor.

Teknisk informasjon, som type pc/mobil, internettkobling, operativsystem, nettleser og IP-adresse. Disse opplysningene samler vi inn ved bruk av informasjonskapsler ().

Bruksinformasjon, som når du logger inn og ut av kontoen, kjøp og bestillinger, klikk og navigasjon på våre plattformer. Disse opplysningene samler vi inn ved bruk av informasjonskapsler (se vår cookiepolicy).

Lokasjonsinformasjon, dvs. informasjon om hvor du befinner deg. Disse opplysningene innhentes ved bruk av informasjonskapsler ().

Kjøpshistorikk, dvs. informasjon om hvilke kjøp du har foretatt hos oss.

Preferanser, dvs. informasjon om hvilke produkter og tjenester du er interessert i. Denne informasjonen får vi ved at du oppgir interesser.

Hvordan bruker vi opplysningene

Her er de viktigste formålene som vi bruker opplysningene til:

For å verifisere identiteten din. For dette formålet bruker vi kontaktinformasjon, medlems- og kundeinformasjon samt eventuell betalingsinformasjon.

For å levere våre tjenester. For dette bruker vi teknisk informasjon og medlems- og kundeinformasjon.

For fakturering. For dette formålet bruker vi kontaktinformasjon og betalingsinformasjon.

For å administrere ditt kundeforhold. For dette formålet bruker vi kontaktinformasjon, medlems- og kundeinformasjon, bruksinformasjon og kommunikasjon.

For bokføringsformål. For dette formålet bruker vi betalingsinformasjon og kjøpshistorikk.

For å forbedre din brukeropplevelse på våre plattformer. For dette formålet bruker vi teknisk informasjon og bruksinformasjon.

For å gi deg tilpasset informasjon. For dette formålet bruker vi teknisk informasjon, medlems- og kundeinformasjon, bruksinformasjon, kjøpshistorikk og preferanser.

For å forbedre våre varer og tjenester. For dette formålet bruker vi bruksinformasjon og teknisk informasjon.

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 2, 3, 4, 5 og 7 er at det er nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg som medlem og for å oppfylle våre rettslige forpliktelser (som hvitvaskingsloven og bokføringsloven o.l.).

Det rettslige grunnlaget for formål 6 og 8 er vår legitime interesse i å tilby deg tilpasset innhold og markedsføring. Vi har rett til å sende deg markedsføring om våre tilsvarende varer og tjenester dersom vi har et eksisterende kundeforhold med deg.

Du kan når som helst velge å ikke motta nyhetsbrev fra oss ved å følge instruksjonene nederst i eposter fra oss.

Hvem deler vi opplysningene med

Vi deler opplysningene med våre leverandører i den utstrekning det er nødvendig for å yte tjeneste til deg. Eksempler på dette er

  • Abonnementstjenestene leveres av Infosoft AS
  • Nyhetsbrev og andre mailutsendelser håndteres av Mailchimp
  • Analyse leveres av Matomo og google analytics (GA4)
  • Økonomitransaksjoner registreres i Tripletex

I noen tilfeller vil vi dele opplysninger om deg til samarbeidspartnere for å kunne levere en tjeneste. For eksempel ved påmelding til arrangement.

Vi overfører opplysninger ut av EØS-området, blant annet fordi noen av våre leverandører befinner seg der. Vi sørger for at opplysninger om deg sikres på en forsvarlig måte, enten ved avtaler med mottakerne, eller ved at mottakerne har underlagt seg sertifiseringsordninger som er godkjent i EU. Du kan få mer informasjon om slike avtaler og ordninger ved å ta kontakt med oss.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene

Vi lagrer opplysningene kun så lenge det er nødvendig.

Vi vil uansett lagre opplysninger så lenge det følger av lov, og der det oppstår et særlig behov, f.eks. ved klager eller krav som rettes mot oss eller av oss.

Dine personvernrettigheter

Du har en rekke personvernrettigheter. Disse kan du benytte deg av ved å ta kontakt med vår kundservice. Dine rettigheter omfatter:

Informasjon. Ytterligere informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

Innsyn. Kopi av opplysninger vi har om deg.

Korrigering. Rette og supplere opplysninger om deg.

Sletting. Be om sletting av opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag for å oppbevare.

Begrensning. Be om at vi begrenser bruken av dine opplysninger.

Dataportabilitet. Be om at dine opplysninger overføres til deg eller til en annen virksomhet i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format.

Innsigelse. Be om å motsette deg vår bruk av dine opplysninger for direkte markedsføring, inkludert profilering. Du kan også motsette deg å være gjenstand for individuelle avgjørelser av rettslig karakter som utelukkende er automatisert.

Vær oppmerksom på at disse rettighetene er gjenstand for begrensninger som følger av lov. Vi vil besvare din henvendelse så snart som mulig, og typisk senest innen én måned.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger urettmessig, har du rett til å klage til Datatilsynet. Vi håper at du først tar kontakt med oss, slik at vi kan vurdere dine innsigelser og oppklare eventuelle misforståelser.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

Informasjonskapsler/Cookies

Når du besøker vår hjemmeside, bruker vi informasjonskapsler. Du finner mer informasjon om dette under . Her kan du også endre dine innstillinger.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter. Du kan bruke følgende kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Sindre Olsson

Telefonnummer: 913 82 695

Epostadresse:

Adresse: Titusentegn AS, Schweigaards gate 34D, 0191 Oslo